Wit Stokbrood Bake Off

€ 1
40

Een heerlijk wit stokbrood om zelf thuis af te bakken. Lekker voor bij de lunch, borrel of dinner.

Bak het Waldkorn Stokbrood 8 minuten op 180 graden af in de oven en geniet daarna van een heerlijk warm en knapperig stokbrood.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand
Dit is een bevroren product.

Productspecificatie

Afbaktip: Voor een heerlijk knapperig stokbrood bakt u deze ca. 8 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden af.

Seizoenen van assortimenten

Dit product is door assortiment 'Om af te bakken'
niet leverbaar op 27-4 Dit product is door assortiment 'Stokbrood'
niet leverbaar op 27-4 Dit product is door assortiment 'Kerst Borrelbites'
leverbaar van 6-12 tot en met 25-12.

Allergene stoffen

Gluten Soja

Gluten, Tarwe, Gerst, Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 80 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 °C
Iedere nacht wordt het stokbrood vers gebakken in onze bakkerij. Zodat het iedere ochtend weer vers in onze winkel ligt. Stokbrood is het lekkerst als het op de dag van de aankoop worden gegeten. Wilt u ze langer bewaren? Dan adviseren wij u om het stokbrood in een dichte plastic zak bewaren. In deze zak kunt u het stokbrood ca. 2 dagen bewaren (als u het nog langer wilt bewaren kunt u het stokbrood invriezen). Wanneer u het stokbrood gaat gebruiken, moeten het voor gebruik eventjes in de oven voor een lekkere krokante korst. Het stokbrood kunt u in de oven doen op 180 graden. Na 5 minuten is het stokbrood weer heerlijk vers.